2017. január 3., kedd

SCHAR KENYÉR (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Hozzávalók:
30 dkg Schar Farina
20 dkg Schar mix B
1 ek útifűmaghéj
2 ek burgonyapehely
1 ek kukoricapehelyliszt
ízlés szerint fokhagymapor - lucullus
1 kk só
1 cs porélesztő
kb 5,3 - 5,4 dl kézmeleg víz
2 ek olaj
+ olaj

Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük, elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet, és jó alaposan kidolgozzuk.
Hozzáadjuk az olajat, jól belegyúrjuk, majd vizes kézzel egy cipót formázunk, mait egy szilikon  torta formába teszünk.
Lekenjük olajjal, majd 40 fokon kelesztjük 40 percet, majd 180 fokra felemeljük a sütő hőfokát és kb 30-40 percig sütjük még.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése