2018. február 28., szerda
CSICSERIS PALACSINTA (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók:
15 dkg Naturbit hajdina liszt
7 dkg Naturbit Barna rizslist
6,5 dkg Csicseriborsó liszt
6 dl víz
5 gr sütőpor
csipet só
+ olaj a sütéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat jó alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és kikeverjük vele. Majd olajozott palacsintasütőben kisütjük.
Sós palacsintához gomba töltelék sé sajtszósz:
Hozzávalók:
6 nagy fej gomba
só
1 e olaj
zöldfűszerek
2 dl rizstejszín
A gombát megpucoljuk, megmossuk, majd az olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a sót és fűszereket, majd a tejszínt, és puhára főzzük.
3 dl rizstej
2 ek Naturbit barna rizsliszt
só
5-10 dkg reszelt növényi sajt
Az összes alapanyagot egy lábasban kikeverjük, majd sűrűre főzzük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése