2018. február 28., szerda

CSICSERIS PALACSINTA (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Hozzávalók:
15 dkg Naturbit hajdina liszt
7 dkg Naturbit Barna rizslist
6,5 dkg Csicseriborsó liszt
6 dl víz
5 gr sütőpor
csipet só
+ olaj a sütéshez

Elkészítés:
A száraz alapanyagokat jó alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és kikeverjük vele. Majd olajozott palacsintasütőben kisütjük.

Sós palacsintához gomba töltelék sé sajtszósz:
Hozzávalók:
6 nagy fej gomba

1 e olaj
zöldfűszerek
2 dl rizstejszín

A gombát megpucoljuk, megmossuk, majd az olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a sót és fűszereket, majd a tejszínt, és puhára főzzük.

3 dl rizstej
2 ek Naturbit barna rizsliszt

5-10 dkg reszelt növényi sajt

Az összes alapanyagot egy lábasban kikeverjük, majd sűrűre főzzük.












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése