2018. február 11., vasárnap
LENMAGOS KENYÉR 1 (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók:
20 dkg Naturbit Barna rizsliszt
20 dkg Naturbit Köles liszt
2 kk só
1 cs sütőpor
2 dkg lenmagliszt
50 g útifűmaghéj őrlemény
4,5 dkg tápióka keményítő
kb 7 dl víz
1 ek citromlé
+ olaj
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet. Jó alaposan összedolgozzuk. Majd két részre vesszük. Kenyereket formázunk belőle, vagy egy kenyeret és kettő kis bucit. Sütőpapíros tepsire tesszük. Lekenjük olajjal, majd 180 fokos sütőben kb 60 perc alatt megsütjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése