Hozzávalók:
1. rész
10 dkg barna rizsliszt
5 dkg köles liszt
5 dkg tápióka keményítő
2 dkg útifűmaghéj
4 g sütőpor
4 dkg édesítő (1:4)
5 dkg Nutriversum Vegan Pro - vaníliás
4,5 dl víz
1 ek citromlé
2. rész
10 dkg barna rizsliszt
5 dkg köles liszt
5 dkg tápióka keményítő
2 dkg útifűmaghéj
4 g sütőpor
4 dkg édesítő (1:4)
5 dkg Nutriversum Vegan Pro - sós karamellás
4,5 dl víz
1 ek citromlé
Tetejére:
20 dkg meggy
10 dkg Nutriversum protein crunchy - étcsokis
Elkészítés:
Az első piskóta alapanyagait alaposan kikeverjük, majd a másodikat is.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a vaníliás alapot,majd erre rá a sós karamellást és villával elhúzgáljuk.
A tetejére tesszük a meggyet és a protein crunchyt elszórva.
180 fokos sütőben kb. 40-45 perc alatt megsütjük.