Hozzávalók:
6 db Abonett - fahéj ízű
40 dkg magozott datolya
csipet só
2 ek vanília aroma
kb. 1 dl növényi tejszín
kb. 15-20 dkg gluténmentes - cukormentes - vegán csokoládé
Elkészítés
A datolyát egy éjjelre beáztatjuk.
Másnap pépesítjük botmixerrel, hozzákeverjük a vanília aromát, sót, növényi tejszínt.
Majd egy folpackkal kibélelt tepsibe lerakjuk az abonett szeleteket, megkenjük a datolyás krémmel, jól eloszlatjuk, mindenhova egyenletesen jusson.
Majd a csokoládát felolvasztjuk, majd rákenjük a datolyás rétegre.
Hagyjuk egy éjjelt, hogy összeálljon.
Majd másnap fogyasztható ( jó éles késsel érdemes csíkokra vágni).
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése