2013. január 25., péntek

ÉDES BUNDÁS PALACSINTA

Hozzávalók:
Palacsintához:
  • 20 dkg liszt
  • 2 tojás
  • 3 dl tej
  • 2 dl ásványvíz
  • csipet só
  • 2 ek cukor
  • 3/4 dl napraforgó olaj
  • 1 cs vaníliás cukor
Töltelékhez:
Bundához:
  • 20 dkg liszt
  • 2 tojás
  • 3 dl tej
  • csipet só
  • 2 ek cukor
  • 3/4 dl napraforgó olaj
  • 1 cs vaníliás cukor
  • citromhéj
  • fahéj
Öntethez:
  • 2 cs vaníliás pudingpor
Elkészítés:
  1. A palacsintát elkészítjük, és megtöltjük a csokoládépudinggal. Utána kis kockákra hajtogatjuk össze.
  2. Elkészítjük a fahéjas bundát. Az összetevőket összekeverjük, sűrű masszát kell kapni, ha nem elég sűrű, akkor lehet lisztet még beletenni, illetve lehet higítani.
  3. Fogjuk a palacsintakockát és beletesszük a masszába, rákenjük a tetejére is, és olajban kisütjük. Ezt így folytatjuk, amíg el nem fogy a palacsinta.
  4. Majd megcsináljuk a vaníliapudingot, de több tejjel, hogy híg legyen, mert ez egy öntet lesz.
  5. Lehet tálalni! Jó étvágyat!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése