2013. január 25., péntek

FŰSZERES-TÚRÓS CSIRKECOMB (GLUTÉN,TOJÁSMENTES)


Hozzávalók:
Elkészítés:
  1. A csirkecombokat jól megmossuk, majd a bőrüket leszedjük, és ismét jól megmossuk.
  2. Elkészítjük a túrókrémet. A túrót, a pirospaprikát, borsot, sót és fokhagymakrémet összetumixoljuk (a fűszereket ízlés szerint).
  3. Majd a fogunk egy csirkecombot, és a tetejére kanállal egy túróhalmot rakunk, és 1 - 2 bacon szalonnával áttekerjük.
  4. Beletesszük a sütőtálunkba, és így megcsináljuk az összeset.
  5. A tetejére olajat teszünk, de nem kell sok, mert a bacon úgyis fog csinálni valamennyi zsírt!
  6. Fóliával letakarva kb. fél órát sütjük, majd levéve még kb. 20 percet, hogy piruljon. (Köretként én krumplipürét adtam, de rizs is lehet hozzá.) Jó étvágyat!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése