Hozzávalók:
- 8 csirkecomb
- 25 dkg túró
- 20 dkg bacon szalonna
- só
- bors
- pirospaprika
- fokhagymakrém
- olaj
Elkészítés:
- A csirkecombokat jól megmossuk, majd a bőrüket leszedjük, és ismét jól megmossuk.
- Elkészítjük a túrókrémet. A túrót, a pirospaprikát, borsot, sót és fokhagymakrémet összetumixoljuk (a fűszereket ízlés szerint).
- Majd a fogunk egy csirkecombot, és a tetejére kanállal egy túróhalmot rakunk, és 1 - 2 bacon szalonnával áttekerjük.
- Beletesszük a sütőtálunkba, és így megcsináljuk az összeset.
- A tetejére olajat teszünk, de nem kell sok, mert a bacon úgyis fog csinálni valamennyi zsírt!
- Fóliával letakarva kb. fél órát sütjük, majd levéve még kb. 20 percet, hogy piruljon. (Köretként én krumplipürét adtam, de rizs is lehet hozzá.) Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése