Hozzávalók:
Piskóta:
- Elkészítjük a piskótát. A tojássárgáját, a cukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük. A lisztet és a sütőport egy tálban összekeverjük.
- A tojásfehérjéből kemény habot készítünk. A tojássárgájás masszához hozzáadjuk a sütőporos lisztet, jól eldolgozzuk, majd a tojásfehérjéből készített habot belekanalazzuk, és óvatossan beleforgatjuk, keverjük, hogy ne nagyon törjön meg. Ha kész, akkor megsütjük.
- Ha kihűlt a piskótánk, akkor elkészítjük az epres pudingot, és rákenjük a tetejére.
- Ha egy kicsit megdermed, akkor a konzerv epret felbontjuk, és az eperszemeket kettévágva díszitjük.
- Elkészítjük a gyümölcskocsonyát. Ha meg tudjuk oldani, akkor tegyünk a piskótánk szélére valamit, ami felfogja majd a híg gyümölcskocsonyát, hogy ne folyon le (nekem lefolyt - de azért maradt rajta).
- És ha meg van, akkor jöhet a hűtő, és hagyjuk amíg meghül a kocsonya rajta. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése