Hozzávalók:
Palacsintához:
- 20 dkg liszt
- 2 tojás
- 3 dl tej
- 2 dl ásványvíz
- csipet só
- 2 ek cukor
- 3/4 dl napraforgó olaj
- 1 cs vaníliás cukor
Töltelékhez:
- 2 cs csokoládés pudingpor
Bundához:
- 20 dkg liszt
- 2 tojás
- 3 dl tej
- csipet só
- 2 ek cukor
- 3/4 dl napraforgó olaj
- 1 cs vaníliás cukor
- citromhéj
- fahéj
Öntethez:
- 2 cs vaníliás pudingpor
Elkészítés:
- A palacsintát elkészítjük, és megtöltjük a csokoládépudinggal. Utána kis kockákra hajtogatjuk össze.
- Elkészítjük a fahéjas bundát. Az összetevőket összekeverjük, sűrű masszát kell kapni, ha nem elég sűrű, akkor lehet lisztet még beletenni, illetve lehet higítani.
- Fogjuk a palacsintakockát és beletesszük a masszába, rákenjük a tetejére is, és olajban kisütjük. Ezt így folytatjuk, amíg el nem fogy a palacsinta.
- Majd megcsináljuk a vaníliapudingot, de több tejjel, hogy híg legyen, mert ez egy öntet lesz.
- Lehet tálalni! Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése