2013. január 25., péntek

SAJTOS-CORNFLAKESOS CSIRKECOMBOK (GLUTÉNMENTES)

Hozzávalók:

  • 8 darab csirkecomb (felső vagy alsó rész)
  • gluténmentes liszt
  • tojás
  • 15 dkg reszelt sajt
  • tej
  • 10 dkg gluténmentes cornflakes
  • olaj
Elkészítés:
  1. A csirkecombokat jól megmossuk, majd a bőrét leszedjük és ismét jól megmossuk.
  2. Előveszünk 3 mélytányért. Az elsőbe lisztet teszünk, a másodikba a két tojást felverjük, majd hozzáadjuk a sajtot , sót és kis tejet, hogy ne legyen nagyon sűrű, és jól kikeverjük. A harmadikba a cornflakest jól összemorzsoljuk, majd lisztet adunk hozzá, és összekeverjük.
  3. Fogjuk a csirkecombokat és bepanírozzuk. Liszt, sajtos tojás, majd cornflakes-es liszt.
  4. Ha kész, akkor lasszú tűzön kisütjük. Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése