- 8 darab csirkecomb (felső vagy alsó rész)
- gluténmentes liszt
- 2 tojás
- 15 dkg reszelt sajt
- tej
- 10 dkg gluténmentes cornflakes
- só
- olaj
Elkészítés:
- A csirkecombokat jól megmossuk, majd a bőrét leszedjük és ismét jól megmossuk.
- Előveszünk 3 mélytányért. Az elsőbe lisztet teszünk, a másodikba a két tojást felverjük, majd hozzáadjuk a sajtot , sót és kis tejet, hogy ne legyen nagyon sűrű, és jól kikeverjük. A harmadikba a cornflakest jól összemorzsoljuk, majd lisztet adunk hozzá, és összekeverjük.
- Fogjuk a csirkecombokat és bepanírozzuk. Liszt, sajtos tojás, majd cornflakes-es liszt.
- Ha kész, akkor lasszú tűzön kisütjük. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése