2013. január 31., csütörtök

TAVASZI SZARVACSKA TÉSZTA

Hozzávalók:

  • 1 cs Szarvacska tészta
  • 70 dkg darált hús
  • 1 kaliforniai paprika
  • 1 paradicsom
  • 1 konzerv kukorica
  • 2 ek tejföl
  • 25 dkg túró
  • 2 ek mustár
  • petrezselyem
  • 20 dkg sajt
  • olaj
  • bors
  • pirospaprika
Elkészítés:
  1. A tésztát kifőzzük.
  2. A paradicsomot és a pritaminpaprikát megmossuk, majd apró darabokra vágjuk.
  3. Egy serpenyőbe olajat teszünk, majd beleöntjük a feldarabolt paprikát és paradicsomot.
  4. Összeforgatjuk, majd hozzáadjuk a kukoricát, majd a darált húst.
  5. Jól elkeverjük, és folyamatossan pirítjuk, és közben hozzáadjuk a sót, borsot és pirospaprikát.
  6. Egy tálban a tejfölt, mustárt és túrót jól elkeverjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet (ha nincs, akkor jó a szárított).
  7. Majd ebbe beleöntjük a darált húsos keveréket, és jól elkeverjük.
  8. Majd a legvegén hozzáadjuk a kifőtt tésztát, és azzal is az egészet jól elkeverjük.
  9. A tetejére reszelt sajtot teszünk. Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése