- 1 cs Szarvacska tészta
- 70 dkg darált hús
- 1 kaliforniai paprika
- 1 paradicsom
- 1 konzerv kukorica
- 2 ek tejföl
- 25 dkg túró
- 2 ek mustár
- petrezselyem
- 20 dkg sajt
- olaj
- só
- bors
- pirospaprika
Elkészítés:
- A tésztát kifőzzük.
- A paradicsomot és a pritaminpaprikát megmossuk, majd apró darabokra vágjuk.
- Egy serpenyőbe olajat teszünk, majd beleöntjük a feldarabolt paprikát és paradicsomot.
- Összeforgatjuk, majd hozzáadjuk a kukoricát, majd a darált húst.
- Jól elkeverjük, és folyamatossan pirítjuk, és közben hozzáadjuk a sót, borsot és pirospaprikát.
- Egy tálban a tejfölt, mustárt és túrót jól elkeverjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet (ha nincs, akkor jó a szárított).
- Majd ebbe beleöntjük a darált húsos keveréket, és jól elkeverjük.
- Majd a legvegén hozzáadjuk a kifőtt tésztát, és azzal is az egészet jól elkeverjük.
- A tetejére reszelt sajtot teszünk. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése