- 1 cs pákkeri tészta
- 2 szál füstölt kolbász
- 20 dkg bacon
- 4 fej hagyma
- 75 dkg francia saláta zöldségalap (fagyasztott)
- napraforgó olaj
- só
- 1 nagy pohár tejföl
- 1 pohár kefír
- 20 dkg reszelt sajt
Elkészítés:
- A tésztát kifőzzük.
- A baconszalonnát felszeleteljük, kis olajon félig megpirítjuk, majd hozzáadjuk a karikákra felvágott kolbászt. Ha jól megpirult, akkor kiszedjük az olajból.
- A hagymát félkör alakúra szeleteljük, majd abba az olajba, amiből keszedtük a kolbászos szalonnát, megpirítjuk.
- A zöldséget megpároljuk, és hozzáadjuk a hagymához.
- A tésztát és a zöldséges hagymát összekeverjük, megsózzuk, majd beleöntjük egy tepsibe.
- A szalonnás kolbászt rátesszük a tetejére.
- A tejfölt a kefírrel összekeverjük, majd a tetejére öntjük, és megszórjuk a reszelt sajttal.
- Addig sütjük sütőben, amíg szép barna lesz a teteje. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése