- 1 kg karaj
- 1 kg savanyú káposzta
- 3 fej hagyma
- só
- pirospaprika
- bors
- 2 kk köménymag
- 5 babérlevél
- olaj
Elkészítés:
- A karajt apró kockákra vágjuk, majd jól megmossuk.
- A hagymát is apró kockákra vágjuk, majd olajon megpirítjuk és sóval, borssal és pirospaprikával megszórjuk. Jól összekeverjük, majd hozzáadjuk a kockákra vágott húst, azt is pirítjuk, majd felöntjük kis vízzel, és pároljuk, puhítjuk.
- Ha félig megpuhult, akkor hozzáadjuk a káposztát, amit jól átmostunk. Az egészet összekeverjük, majd beleszórjuk a köményt és a babérlevelet. Adunk hozzá vizet és addig főzzük, amíg az egész jó puha nem lesz. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése