- 1 db csirkemell
- 1 nagy pohár tejföl
- 2 ek mustár
- 4 ek majonéz
- 1 kk petrezselyem
- 1 kk rozmaring
- só
- bors
- 1 konzerv zöldborsó
- olaj
- 0,5 dl tej
Elkészítés:
- A csirkemellet jól megmossuk, majd apró kis csíkokra vágjuk, majd besózzuk.
- A majonézt, mustárt, tejfölt, petrezselymet, rozmaringot és borsot egy tálban alapossan összekeverjük.
- A húst olajon megpirítjuk , de fél úton hozzáadjuk a zöldborsót, és azzal együtt pirítjuk.
- Ha kész, akkor hozzáadjuk a tejfölös masszát.
- Jól elkevergetjük, majd hozzáadjuk a tejet.
- Rottyanásig összefőzzük. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése