- 8 db csirkecomb
- 30 dkg fagyasztott mexikói keverék zöldség
- 1 konzerv csemegekukorica
- 4 pohár joghurt - laktózmentes
- 1 pohár tejföl - laktózmentes
- 2 ek mustár - cukormentes
- só
- bors
- napraforgó olaj
Elkészítés:
- A csirkecombokat megmossuk, majd a bőrét leszedjük és még egyszer megmossuk, besózzuk.
- Egy tepsit picit kiolajozunk, belerakosgatjuk a csirkéket.
- A zöldséget megpároljuk.
- Egy tálba öntjük a joghurtot, tejfölt, mustárt és jól kikavarjuk.
- Hozzáadjuk a megpárolódott zöldséget, borsozzuk, elkeverjük.
- Az egészet ráöntjük a csirkére.
- Alufóliával letakarjuk, majd 30 percet pároljuk, puhítjuk.
- Levesszük a fóliát és 15 percig sütjük, hogy piruljon is. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése