2013. január 29., kedd

ZÖLDSÉG ALATT SÜLT CSIRKECOMBOK (GLUTÉNMENTES,LAKTÓZMENTES,TOJÁSMENTES,CUKORMENTES)

Hozzávalók:

  • 8 db csirkecomb
  • 30 dkg fagyasztott mexikói keverék zöldség
  • 1 konzerv csemegekukorica
  • 4 pohár joghurt - laktózmentes
  • 1 pohár tejföl - laktózmentes
  • 2 ek mustár - cukormentes
  • bors
  • napraforgó olaj
Elkészítés:
  1. A csirkecombokat megmossuk, majd a bőrét leszedjük és még egyszer megmossuk, besózzuk.
  2. Egy tepsit picit kiolajozunk, belerakosgatjuk a csirkéket.
  3. A zöldséget megpároljuk.
  4. Egy tálba öntjük a joghurtot, tejfölt, mustárt és jól kikavarjuk.
  5. Hozzáadjuk a megpárolódott zöldséget, borsozzuk, elkeverjük.
  6. Az egészet ráöntjük a csirkére.
  7. Alufóliával letakarjuk, majd 30 percet pároljuk, puhítjuk.
  8. Levesszük a fóliát és 15 percig sütjük, hogy piruljon is. Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése