- 40 dkg liszt
- 2 tojás
- 20 dkg vaj
- 1 cs sütőpor
- 20 dkg cukor
- 4 ek kakaópor
- 1 kk reszelt citromhéj
- baracklekvár
Elkészítés:
- A lisztet, tojást, vajat, sütőport, cukrot, kakaóport és a reszelt citromhéjat jól eldolgozzuk.
- A kapott tésztát kis rudakra sodorjuk, majd folpackba csomagoljuk és egy órára a hűtőbe tesszük.
- Amikor kivesszük, akkor felszeleteljük, és ellapogatjuk a kezünkkel a kapott adagot, majd sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük és megsütjük.
- Ha kész, akkor hagyjuk kihűlni, majd fogunk egyet és megkenjük lekvárral, majd egy másikat ráborítunk, egészen addig amíg el nem fogy. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése