2013. január 29., kedd

CÉRNAMETÉLTES-SAJTOS-ZÖLDSÉGES RIZS

Hozzávalók:

  • 25 dkg rizs
  • 10 dkg cérnametélt
  • 15 dkg fagyasztott zöldség
  • 1 db mozzarella sajt
  • 10 dkg trappista sajt
  • napraforgó olaj
Elkészítés:
  1. A rizst olajon megpirítjuk, majd ízlés szerint sózzuk.
  2. Hozzáadjuk a fagyasztott zöldséget, jól összekeverjük, majd felöntjük vízzel, és puhára főzzük.
  3. A cérnametéltet kifőzzük.
  4. A mozzarella sajtot és a trappista sajtot apró kis kockákra vágjuk.
  5. Ha megfőtt a zöldséges rizs, akkor fogjuk, és összekeverjük a kifőtt cérnametélttel és a sajtkockákkal. Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése