2013. január 31., csütörtök

VANÍLIAPUDINGOS KOSÁRKÁK

Hozzávalók:

Elkészítés:
  1. A lisztet, a tojást, a vajat, a sütőport és a cukrot alaposan összegyúrjuk.
  2. Henger formát csinálunk belőle, majd folpackba csomagoljuk és fél órára a hűtőbe tesszük.
  3. Muffin formákat kivajazunk és kilisztezünk.
  4. Elővesszük a tésztát a hűtőből. Ujjnyi vastagságúra szeleteljük, majd tenyérrel kilapítjuk és széthuzigatjuk. A formákba rakjuk, eligazítjuk benne.
  5. A vaníliapudingot megfőzzük, majd ha kihűlt, akkor két kiskanállal teszünk mindegyik tésztába.
  6. A barackot (ilyenkor még csak konzerv) kis kockákra vágjuk, majd mindegyik tetejére teszünk egyet.
  7. Sütőben megsütjük. Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése