2013. január 24., csütörtök

KÁVÉS ANYÓS

Hozzávalók:

  • 1,5 cs babapiskóta
  • 1 cs vaníliás pudingpor
  • 1 cs tejszínes pudingpor
  • 1 l tej
  • ízlés szerint cukor a pudinghoz
  • 4 adag lefőzött kávé
  • színes tortadara, ízlés szerint a szóráshoz
Elkészítés:
  1. A babapiskótát összetördeljük, majd egy tál aljába tesszük, és meglocsoljuk kávéval, majd a megfőzött tejszín ízű pudingot ráöntjük, és megszórjuk színes tortadarával, majd jön egy újabb sor babapiskóta összetördelve, ismét jön a kávélocsolás, majd a vanília ízű pudingpor megfőzve, és ismét a színes tortadara.
  2. Majd ha ez megvan, hagyjuk, hogy kicsit meghűljön, majd betesszük a hűtőszekrénybe. (Igazábol másnap a legfinomabb, mert kicsit összeérnek az ízek!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése