- 8 szelet karaj
- 2 szál kolbász
- 15 dkg vaj
- petrezselyem
- só
- 0,5 kg gomba
- olaj
Elkészítés:
- A kolbászt nagyon apró darabokra vágjuk, majd hozzáadjuk a vajat és a petrezselymet, és kézzel jól össze gyúrjuk.
- A karajt megmossuk, majd húsklopfolóval éppenhogy csak végig ütögetjük.
- Besózzuk.
- A gombát megpucoljuk, és megmossuk.
- Fogunk egy tepsit, és kiolajozzuk az alját.
- A karajokat megpakoljuk a kolbászos vajjal, majd fogpiszkálóval két helyen megtűzzük.
- A maradék kolbászkrémet a gombákba rakosgatjuk.
- Alufóliával letakarjuk, majd 30-40 percig puhítjuk, majd levéve a fóliát még kb. 15 percig sütjük, pirítjuk, hogy szép színe legyen! Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése