- 8 db csirkeszárny
- 4 db csirke felsőcomb
- 4 ek méz
- 3 ek erőspista
- 3 ek ketchup
- napraforgó olaj
- só
- bors
Elkészítés:
- A csirkeszárnyakat jól megmossuk, és ha van még rajta "tollpihe", akkor azt leszedjük róla, a combokat jól megmossuk, és leszedjük a bőrét, majd ismét jól megmossuk a csirkéket.
- Fogjuk, sóval és borsal bekenjük őket.
- A mézet, az erőspista és a ketchupot összekeverjük, és beleforgatjuk a csirkéket. A maradékot ráöntjük.
- Egy kiolajozott tepsibe helyezzük őket.
- Alufóliával letakarjuk, és 30 percig puhítjuk őket, majd leszedjük a fóliát, és 15 percig még pirítjuk. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése