SASLIK (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKORMENTES)
Hozzávalók:
- 70 dkg tarja
- 4 nagy krumpli
- 40 dkg apróbb gomba
- 4 fej vöröshagyma
- hurkapálca
Páchoz:
- 3 ek méz
- szárnyas fűszerkeverék
- 3 ek ketchup
- napraforgó olaj
- só
- chilipaprika
Elkészítés:
- A húst előző nap jól megmossuk, majd apró kockákra vágjuk.
- A páchoz a hozzávalókat összekeverjük, és a húst beleforgatjuk, majd lefóliázzuk, és a hűtőben pihentetjük egy napig.
- A hagymát megpucoljuk, megmossuk, és negyed részekre vágjuk.
- A krumplit megpucoljuk , megmossuk, majd kis kockákra vágjuk.
- A gombát megpucoljuk, és megmossuk.
- A hurkapálcát 3 részre törjük, és szépen elkezdjük ráhuzogatni a krumplit, húst, gombát, hagymát, majd megint hús és krumpli.
- Egészen addig, amíg el nem fogy.
- Egy nagy tepsibe tesszük, és a maradék páclével meglocsoljuk, majd lefóliázzuk.
- Fél órát puhítjuk, majd levesszük a fóliát, és kb. 15 percet sütjük még, hogy szép színe legyen. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése