- 6 db csirkeszárny
- 2 dl sör
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 ek burgonypehely
- 1 fej vöröshagyma
- 1 tk cukor
- 1 mk őrölt gyömbér
- bors
- só
- napraforgó olaj
Elkészítés:
- A csirkeszárnyakat megmossuk, majd leperzseljük a pici pihéket, ha vannak rajta, majd mégegyszer megmossuk.
- A fokhagymát megpucoljuk, és fokhagymanyomón átnyomjuk. Sóval és fokhagymával bekenjük a csirkéket.
- Majd forró olajban megsütjük.
- Egy másik serpenyőbe kis olajat öntünk, majd beleöntjük a sört . Hozzáadjuk a fűszereket, ée az apróra vágott hagymát.
- Ezt jól összeforraljuk, és hagyjuk , hogy a hagyma megpuhuljon. Majd hozzáadjuk a burgonyapelyhet, és összekavarjuk.
- Végül beletesszük a csirkeszárnyakat, és kavargatva főzzük még kb. 5 percig. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése