Hozzávalók:
- 0,5 kg karaj
- 3 fej vöröshagyma
- 4 db kockasajt (bármilyen ízű lehet)
- tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
- napraforgó olaj
- só
Elkészítés:
- A karajt szeletekre vágjuk, majd jól megmossuk. A széleinél bevagdossuk, majd jól kiklopfoljuk és besózzuk.
- A hagymát megpucoljuk, és apró darabokra vágjuk. Olajon üvegesre sütjük, majd egy kis tálkába kiszedjük.
- A kockasajtokat vékony szeletekre vágjuk. Fogunk egy húst, és a közepébe sajt darabkát és sült hagymát teszünk, majd összehajtjuk, és fogpiszkálóval megtűzzük.
- Ha mindet megcsináltuk, akkor bepanírozzuk.
- Ha az is megvan, akkor forró olajban, lassú lángon aranybarnára sütjük. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése