ZÖLDBABOS RAKOTT KARAJ (GLUTÉNMENTES)
Hozzávalók:
- 1 kg krumpli
- 4 szelet karaj
- 20 dkg zöldbab
- 1 konzerv kukorica
- 3 tojás
- 1 szál kolbász
- 1,5 doboz nagy tejföl
- 1 paradicsom
- 15 dkg sajt
- só
- A krumplit megfőzzük, majd leszedjük a héját és karikákra vágjuk. A húst megmossuk, majd jól kiklopfoljuk. A zöldbabot és a tojást megmossuk.
- A megfőtt zöldbabot, kukoricát egy tálban összekeverjük.
- A tojást karikákra vágjuk, a kolbászt pedig negyed részekre (karika, majd félbe). Ezeket hozzáadjuk a zöldbabos kukoricához. Jól összekeverjük.
- Egy tepsi alját kiolajozzuk, majd a krumplit letesszük és megsózzuk. A húsokat erre rátesszük, majd a húsra a kolbászos-tojásos-zöldséget. Letakarjuk, majd kb. 30-40 percig 180 fokon puhítjuk. Majd leszedjük a fóliát és a tejfölt elosszuk a tetején.
- A paradicsomot karikákra vágjuk, a sajtot pedig kis kockákra. A tejfölre rárakjuk a paradicsomokat, és megszórjuk a sajtkockákkal.
- Kb. 15 percre visszatesszük pirulni. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése