- 25 dkg tészta (szarvacska, spagetti, vagy csőtészta)
- 25 dkg darát hús
- 20 dkg bacon szalonna
- 5 virsli
- kis doboz mexikói zöldségkeverék
- só
- bors
- pirospaprika
Öntethez:
Elkészítés:
- A tésztát megfőzzük.
- A bacon szalonnát nagyon pici olajon megsütjük, ha félig kész, hozzáadjuk a darált húst, majd a virslit, ha már majdnem megpirult mind, akkor hozzáöntjük a konzerv zöldséget, és hozzáadunk sót, borsot és pirospaprikát, majd készre pirítjuk az egészet.
- A megfőtt tésztát összekeverjük ezzel a zöldséges-húsos feltéttel.
- Elkészítjük az önetet: a kefírbe beleütjük a tojást, és hozzáadunk mustárt, és majonézt.
- A tésztát egy jénai tálba, vagy tepsibe is beleönthetjük, majd ráöntjük az öntetet a tetejére, és megszórjuk a sajttal. Addig sütjük, amíg szép barna nem lesz a teteje.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése