Hozzávalók:
- 1 cs spagetti tészta
- 3 doboz nagy tejföl
- 9 ek mustár
- 9 ek majonéz
- pirospaprika
- só
- bors
- 0,5 kg franciasaláta zöldségkeverék
- 1 doboz konzerv kukorica
- 40 dkg sonka
- 20 dkg reszelt sajt
- 4 db tojás
- napraforgó olaj
- Elkészítés:
- A spagetti tésztát kifözzűk.
- A franciasaláta zöldségkeverékhez hozzáadjuk a kukoricát, és kis olajon megpároljuk.
- A sonkát megpirítjuk.
- A tejfölből, a majonézből, a mustárból egy öntetet csinálunk, majd ízlés szerint sóval, pirospaprikával és borssal ízesítjük.
- Ebbe az öntetbe beletesszük a zöldségkeveréket, jól összekeverjük, majd ráöntjük a tésztára, és úgy is jól összekeverjük.
- Fogunk egy tepsit, és beleöntjük, majd a pirított sonkát elosztjuk a tetején, és megszórjuk a reszelt sajttal, végül rátörjük a tojást.
- Majd a sütőben megsütjük. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése