- 8 db felső csirkecomb
- 4 nagy fej hagyma
- 8 nagy fej gomba
- 2 nagy doboz tejföl
- 15 dkg reszelt sajt
- só
- bors
- 1 zacskó gluténmentes tészta
- olaj
Elkészítés:
- A hagymát megpucoljuk, megmossuk és karikákra vágjuk, majd a gombát is megpucoljuk, megmossuk és feldaraboljuk.
- A csirkecombokról leszedjük a bőrét és alaposan megmossuk.
- Fogunk egy tepsit és az aljára olajat teszünk, belerakjuk a csirkecombokat, majd a tetejére a hagymát és a gombát.
- Ezt egy kis olajjal meglocsoljuk, majd fóliát teszünk rá, éskb. 25 -30 percet hagyjuk puhulni.
- A tejfölt a reszelt sajttal összekeverjük, majd ha letelt a puhulási ideje a csirkének, akkor leszedjük róla a fóliát és ráöntjük. Majd egy jó 20 percet sütjük tovább.
- Közben a tésztát megfőzzük, és ha kész a csirke, lehet is tálalni. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése