Tészta:
0,5 kg darált zabpehely
4-5 dl tej
ízlés szerint édesítő
vanília aroma
1 cs vanília pudingpor
15 gr utifűmaghéj
1 cs vaníliapunigpor
3,5 dl tej
édesítő
1 db alma
2 cs vaníliapudingpor
8 dl 100% os hohes c almalé
Elkészítés:
a tészta össze tevőit alaposan össze gyúrjuk, majd egy szilikon , vagy más sütőforma aljába nyomkodjuk.
A pudingot a tejben megfőzzük.
Majd rákenjük a tésztára.
Betesszük a hűtőbe, hogy megdermedjen.
Majd az almát megmossuk,megpucoljuk és vékony cikkekre vágjuk.
Ráhelyezzük a dermedt pudingra.
Majd az almalében megfőzzük a következő adag pudingokat.
Majd leöntjük vele az almát.
Hűtőbe tesszük és megvárjuk míg össze áll, ez kb 4-5 óra!
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése