2013. szeptember 28., szombat

GOMBÁS FASÍRT SÜLT KARALÁBÉVAL (GLUTÉN,LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)


Tápanyagérték 100 gr - ban:
kcal:109.46
feh:12,77
ch:2,70
zsír:5,11

Hozzávalók:
1 kg darált hús
45 dkg gomba
3 db tojás

bors
fokhagymakrém
pirospaprika
petrezselyem

1 db karalábé
pici olaj

Elkészítés:
A darált húst egy tálba tesszük, a gombát megpucoljuk,megmossuk majd feldaraboljuk és azt is beletesszük.
Majd az összes többi hozzávalót is, és alaposan össze gyúrjuk.
Majd sütőpapíros tepsire golyókat formálunk és előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt aranybarnára sütjük.
A karalábét megpucoljuk,megmossuk majd felszeleteljük.
Sütőpapíros tepsire tesszük, nagyon vékonyan egy kis olajjal megkenjük, majd kb. 20 percet sütjük.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése