Alapanyagokat egy helyről:
http://www.etel-allergia-abc.hu/
Hozzávalók:
5 dkg hajdinaliszt
5 dkg kukoricaliszt
5 dkg kókuszliszt
5 gr utifűmaghéj
só
5 dkg sajt – laktózmentes
2-2,5 dl víz
Töltelék:
mindenféle zöldség (gomba,
répa, paradicsom, kukorica……)
Tetejére:
1 db tojás kenni
szezámmag
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit alaposan
kidolgozzuk, majd hagyjuk állni fél órát.
Ha letelt az idő, akkor muffin
formákba nyomkodunk darabokat, azt elősütjük 180 fokon kb. 10 percig
előmelegített sütőben.
Majd kivesszük,
megtöltjük, és a maradék tésztából tetőket csinálunk, azt megkenjük tojással,
megszórjuk szezámmaggal és még kb. 10 -15 percig sütjük.
Jó étvágyat!