2016. július 13., szerda
VANÍLIÁS-BARACKOS MESTER TEKERCS (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók:
Piskóta:
4 db tojás
2 ek mester vaníliás pudingpor
2 ek mester süteményliszt
4 ek eritrit
3 gr sütőpor
Töltelék
1.
3 dl víz
20 gr mester vaníliás pudingpor
ízlés szerint édesítő
2.
2 db őszibarack
1 db nektarin
1 db sárgabarack
ízlés szerint eritrit
0,5 kk konjak liszt / útifűmaghéj - zselésíteni kell!!)
+ 2 db sárgabarack apróra darabolva
+ mester diabetikus étbevonó / paleo csokoládé
Elkészítés:
A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk , a fehérjéből kemény habot verünk, majd óvatosan beleforgatjuk a többi alapanyagot.
Sütőpapíros tepsire öntjük, elegyengetjük, majd 180 fokos sütőben b 10 perc alatt megsütjük, majd forrón feltekerjük, hagyjuk kihűlni.
Majd a pudingot megfőzzük.
A gyümölcsöket megmossuk, kimagozzuk és leturmixoljuk, majd hozzáadjuk az édesítőt és konjaklisztet, kikeverjük.
A piskótát megkenjük a pudingga, majd a gyümölcszselével, majd rászórjuk a feldarabolt barackot és csokit, majd feltekerjük (én fóliába szoktam tenni), és pár órára a hűtőbe tesszük, majd fogyasztható!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése