Hozzávalók:
40 dkg Mester Család házi kenyérliszt
3,5 dkg Mester család lenmag
3,5 dkg Mester család szezámmag
3 dkg gluténmentes sörélesztópehely
1 cs porélesztó
só
4,4 dl víz
+ magok a szóráshoz
+ olaj a kenéshez
+ barna rizsliszt a formázáshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és alaposan kidolgozzuk.
Meleg helyen egy órát kelesztjük.
Majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk és kinyútjuk.
8 téglalapra vágjuk a tésztát.
Mindegyiket feltekerjük az egyik sarkától, majd megformázzuk ( én hagytam hosszúkás alakba ).
Sütőpapíros tepsire tesszük, majd olajjal vékonyan lekenjük, magokkal megszórjuk.
180 fokos sütőben kb. 35 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése