Hozzávalók ( 3 db - hoz ):
9 db rízslap
6 dkg borsófehérje granulátum + 1,5 dl víz
20 dkg vegyes zöldségkeverék
ízlés szerint:
só
pirospaprika
zöldfűszerek
gluténmentes sörélesztőpehely
mentes majonéz
+ olaj
+ szezámmag a szóráshoz
Elkészítés:
A borsófehérje granulátumot egy tálba tesszük és forró vízzelleöntjük ( 1,5 dl ), hagyjuk, hogy megszívja magát.
A zöldségkeveréket kiolvasztjuk.
Majd ha a borsófehérje megszívta magát, akkor hozzáadjuk a zöldségeket, fűszereket, sörélesztőpelyhet, majonézt, alaposan kikeverjük.
Foguk 3 rizslapot, majd egyesével vízbe mártjuk, majd egy szilikon lapra helyezzük egymás mellé úgy, hogy széleik egymásba érjenek.
Megtöltjük a zöldséges granulátummal, két oldalsó szélét ráhajtjuk, majd feltekerjük.
Sütőpapíros tepsire tesszük.
Majd még két ilyet készítünk.
Majd olajjal vékonyan lekenjük, megszórjuk szezámmaggal, 180 fokos sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése