Hozzávalók:
Kókuszos rész:
12 dkg kókuszliszt
12 dkg gluténmentes zabpehelyliszt
5 dkg kókuszliszt
1 ek vanília aroma
20 dkg margarin
1,5 dl növényi tejszín
ízlés szerint porédesítő
Erpres krém:
20 dkg eper ( nekem fagyasztott volt )
ízlés szerint porédesítő
6,5 dkg kókuszreszelék
5,5 dkg margarin
+ kókuszreszelék a szóráshoz
Elkészítés:
A kókuszos részhez az alapanyagokat egy tálba tesszük, alaposan összedolgozzuk.
Sütőpapírra tesszük, majd egy másikat ráteszünk és kinyújtjuk.
Az epret kiolvasztjuk, majd az eperes krém többi alapanyagát hozzáadjuk és jól kikeverjük.
Ezzel megkenjük a kókuszos kinyújtott lapot, majd feltekerjük.
Csomagoljuk be a sütőpapírba, majd tegyük a hútőbe 3-4 órára.
Majd felszeletelés előtt szórjuk meg kókuszreszelékkel.