http://etelallergiaabc.boltaneten.hu/
Hozzávalók:
Alap:
15 dkg szezámmagehely
10 dkg lenmagpehely
5 dkg szeletelt mandula
édesítő
1 ek mézpótló
2 ek kókuszreszelék
1 cs zselatinfin
2 ek eperlekvár - házi
1 dl kókuszkrém
szükség szerint víz
Krém:
25 dkg túró - laktózmentes
25 dkg camping krémsajt –
laktózmentes
édesítő
1 dl kókuszkrém
1 cs vaníliás pudingpor –
gl mentes
1 cs zselatin
Teteje:
5 dkg eper
2 ek eperlekvár – házi
Elkészítés:
Az alap összetevőit
robotgéppel összemixeljük, majd vizes kézzel egy csattos tortaformába
nyomkodjuk.
Majd ugyanezt tesszük a
krémmel is, majd bele öntjük a „csónak formába”.
A lekvárt az eperrel
összefőzzük, majd botmixerezzük és a torta tetejére tesszük.
Betesszük a hűtőbe egy
éjjelre.
Jó étvágyat!