2025. június 4., szerda

Epres - kekszes ( glutén, tej, tojás, cukor, szójamentes, vegán )


Hozzávalók:

20 dkg gluténmentes zabpehelyliszt

4 dkg édesítő (1:4)

3 g sütőpor

20 dkg margarin

10 dkg eper - nekem fagyasztott volt - azt kiolvasztottam

+ mentes csokoládé - olvasztva

Elkészítés:

Az epren kívűl mindent egy tálba kimérünk, majd alaposan összedolgozzuk.

Egy 20x20 - as formát sütőpapírral kibélelünk.

A massza egyik felét bele egyengetjük.

A másik felébe belekeverjük az epret, majd ezt rátesszük az előző rétegre, eloszlatjuk.

180 fokos sütőben kb. 20-25 perc alatt megsütjük.

Olvasztott csokival becsíkozzuk a tetejét, majd hagyjuk, hogy teljesen kihűljön.








 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése