2025. június 2., hétfő

Pudingban sült tejbedara ( glutén, tej, tojás, cukor, szójamentes, vegán )


Hozzávalók:

25 dkg Mester Család rizsdara

4 dl növényi ital

ízlés szerint édesítő

1 kk vanília aroma

Puding réteg:

60 g Mester Család csokoládés pudingpor

ízlés szerint édesítő

5 dl növényi ital

Csokiszósz:

15 dkg Mester Család diabetikus étbevonó

1 dl növényi tejszín

1 dkg Mester Család holland kakaópor

Elkészítés:

A rizsdarát, 4 dl növényi italt, édesítőt, vanília aromát egy lábasba tesszük, sűrűre főzzük.

Hagyjuk teljesen kihűlni.

A csokis pudingport, édesítőt, növényi italt egy lábasban elkeverjük, megfőzzük.

A megfőtt pudingot egy jénaiba tesszük.

A kihűlt tejbedaráből gombócokat formázunk, ésa pudingba tesszük.

180 fokos sütőben kb. 15-20 percet sütjük.

A diabetikus étbevonót felolvasztjuk, hozzákeverjük a kakaóport és a tejszínt, majd ezzel tálaljuk a daragombócokat.








 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése