2020. december 24., csütörtök

Vegán székelykáposzta (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes,vegán)

 


Hozzávalók:

10 dkg Éden Prémium borsófehérje kocka

3 dl víz

pirospaprika

bors

2-3 babérlevél

őrölt fűszerkömény

gluténmentes ételízesítő

2 db tv paprika (aki eheti a hagymát annak 1 fej hagyma)

1 kg savanyú káposzta

3 ek olaj

Elkészítés:

A borsófehérje kockát beáztatjuk a 3 dl meleg vízbe.

A paprikát megmossuk apróra vágjuk (itt hagyma, annak aki fogyaszthatja).

A paprikát megpirítjuk az olajon, hozzáadjuk a fűszereket, sót, babérlevelet, összekeverjük.

Majd hozzáadjuk a borsófehérjét, elkeverjük.

Majd hozzáadjuk az előzőleg jól átmosott káposztát, összekeverjük és felöntjük vízzel, majd készre főzzük.










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése