2016. július 5., kedd

BARACK RÓZSA (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)


Ismét rózsa sütit készítettem, de ezúttal barackot használtam, és mester lisztet :)

Hozzávalók:
10 dkg Mester süteményliszt
10 dkg Mester házi kenyérliszt
2 ek eritrit
10 dkg margarin
50 gr kókusztej

2-3 db sárgabarack (közepes)
+ margarin
+ édesítős kókusztej

Elkészítés:
A liszteket, eritritet és a margarin alaposan összegyúrjuk, majd 30 percet pihentetjük hütőben.
Majd lisztezett lapon téglalap formára kinyújtjuk, és csíkokat vágunk belőle.
Én 3 nagyon csíkot vágtam, így óriás rózsa sütijeim lettek.
Majd a megmosott barackokat vékonyan felvágjuk, majd a csíkokra rakosgatjuk felülre.
Majd feltekerjük, és muffin formába tesszük.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 20-30 perc alatt megsütjük, majd még forrón az édesítős kókusztejjel megkenjük.

FONTOS!!!
A sütési időt figyeljük, ha lédúsabb a gyümölcsünk, akkor hosszabb ideig tart!!! A süti belseje is zaftosabb lehet!!!

Nálunk nagyon ízlett!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése