2016. július 3., vasárnap

DIÓS-CSOKIS-VANÍLIÁS (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES,SZÉNHIDRÁTMENTES)


Hozzávalók:
Piskóta:
5 db tojás
3 dkg rost
3 dkg darált dió
4 gr sütőpor
1 ek NOcarb 1:7 édesítő
Vanília krém:
3 dl kókusztejszín (nekem házi volt)
1 cs Nocarb vanília puding
ízlés szerint édesítő
5 dkg darált dió
+ házi csoki
+ darált dió a szóráshoz

Elkészítés:
A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, majd a fehérjéből kemény habot verünk, és óvatosan beleforgatjuk a többi hozzávalókat.
Szilikon formába öntjük, majd 180 fokon kb 20 perc alatt megsütjük.
A vaníliás krémhez az alapanyagokat kikeverjük, majd megfőzzük.
A kész piskótát felcsíkozzuk, majd visszatesszük a formába, leöntjük a krémmel, majd csokival és megszórjuk darált dióval.
Jól lehűtjük és fogyasztható.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése