2018. február 5., hétfő

FÜGÉS - DIÓS - CSOKIS KALÁCS (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Hozzávalók:
4 db tojás (S)
2 ek édesítő (1:4)
1 cs sütőpor
10 dkg margarin - olvasztva
20 dkg  Naturbit barna rizsliszt (ITT)
+ 3 ek dió darált
+ 2 ek cukormentes füge lekvár
+ 3-5 dkg mentes csoki

Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban összekeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jó alaposan kikeverjük. 3 részre osztjuk, az egyikbe diót, a másikba lekvárt és a harmadikba a csokit keverjük. Majd szilikon kenyérformába tesszük és 180 fokos sütőben kb 20-30 perc alatt megsütjük.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése