2018. június 25., hétfő

PIZZA - VEGÁN (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Hozzávalók:
20 dkg Zellei Tündi gluténmentes lisztkeverék (ITT)
6 gr sütőpor
1 kk só
oregánó
bazsalikom
2 dl víz
1 ek citromlé
Feltét:
Koko dairy free joghurt

bazsalikom
Brokkoli
Bébi répa
reszelt növényi sajt - pl violife

Elkészítés:
A tészta alapanyagait egy tálban alaposan összegyúrjuk, 10 percet pihentetjük. Majd sütőpapíron kör alakban kinyújtjuk. Széleit behajtjuk. A joghurtot kikeverjük a sóval és bazsalikommal, majd rákenjük a pizza tésztára. Majd jönnek a zoldségek és a növényi sajt. 180 fokon kb 30-40 perc alatt megsütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése