2016. március 23., szerda

MAGYAROS KOSÁRKA (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)


Hozzávalók:
Pite:
15 dkg gluténmentes kenyérliszt
6 dkg növényi margarin
1 db tojás
1 ek kókuszkrém
Töltelék:
10 dkg darált hús
olaj
1 fejhagyma
bors
pirospaprika
1 ek gulyáskrém
1 db tojás
Elkészítés:
A pite hozzávalóit összedolgozzuk, majd hagyjuk 20 percet állni (hűtőbe tegyük)
Majd kivesszük, kb. 6 részre osszuk (ez függ a muffin forma méretétől),majd ujjunkkal belenyomkodjuk, kibéleljük.
180 fokra előmelegített sütőben kb 10 percig elősütjük.
Közben a hagymát megpucoljuk, megmossuk, felszeleteljük, majd olajon megpirítjuk a darált hússal együtt, fűszerezzük, hozzáadjuk a gulyáskrémet, átforgatjuk.

Majd legvégül ha kész az elősütés, akkor a darált húsos töltelékbe keverjük a tojást, majd megtöltjük a formákat és visszatesszük a sütőbe kb 15 – 20 percre.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése