2016. május 10., kedd
MÁKOS - ASZALT ÁFONYÁS NOCARB MORZSÁS (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES,SZÉNHIDRÁTMENTES)
Hozzávalók (2 db)
Tészta:
5 dkg Nocarb rost sütőmix
0,5 ek édesítő (1:5)
1 db tojás
3 dkg kókuszolaj
+ kókusztej
Töltelék:
Áfonyás máktej főzése után maradt szűrlemény (lemérve kb 15 dkg - ezt ki lehet váltani darált mák - áfonya-édesítő keverékével amit kókusztejjel kikeverünk )
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összemorzsoljuk, majd tálkákba osztjuk a felét , majd elosztjuk a mákos tölteléket, utána befedjük a morzsa maradékával.
180 fokos sütőben 10 percig sütjük, majd meglocsoljuk kókusztejjel és még kb 10-15 percig sütjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése