2015. augusztus 21., péntek

KAKAÓS - DIÓS CSIGAKEKSZ (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
40 dkg Schar Farina
30 dkg Il pane di anne glutén,tej,tojásmentes süteményliszt (itt találod)
6 dkg DW1:4 édesítő
1 cs sütőpor
4 db tojás
15 dkg növényi margarin
2,5 dl kókuszkrém - Alpro

+ 3 dkg dióliszt (itt találod)
1 ek DW1:4 édesítő

+ 1,5 ek cukrozatlan kakaópor (itt találod)
1 ek DW1:4 édesítő

Elkészítés:
Az alapanyagokat alaposan össze dolgozzuk, majd 3 felé vesszük.
Egyik fele marad simán, a következőbe jön a dióliszt és édesítő (jól össze dolgozzuk), a harmadikba pedig a kakaópor és édesítő(jól összedolgozzuk).
Majd a három gombócot egy tálba tesszük és 1 órát pihentetjük a hűtőben.
Majd kivesszük, kinyújtjuk őket, egymásra tesszük, átnyújtjuk, feltekerjük és felvagdossuk.
180 fokra előmelegített sütőben kb 15-20 perc alatt megsütjük.














Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése