2015. augusztus 2., vasárnap

KRÉMES BURGONYAFŐZELÉK (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Kicsi Anna kedvence a krumplifőzelék, mióta nem ehet tejes dolgot mindig magával sűrítve rántás nélkül készítem neki, és mostanában finom rizskrémet teszek bele. Ettől még krémesebb , jobb állagú lesz.

Hozzávalók:
1 kg krumpli
1 doboz rizskrém - ALPRO

pirospaprika

Elkészítés:
A krumplit meghámozzuk, feldaraboljuk kockákra, majd megmossuk.
Sós vízben megfőzzük, majd leöntjük a levét (csak kicsit hagyunk rajta).
Botmixerezzük úgy, hogy maradjanak benne egész krumplik.
Majd a rizskrémet némi pirospaprikával kikeverjük, kiveszünk a krumpliból, kikeverjük, majd hozzáadjuk a krumplihoz.
Még kb. 5-10 percig főzzük és tálalható is.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése