2016. október 19., szerda

HAMIS KARAMELLÁS KAKAÓS SÜTI (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Hozzávalók:
15 dkg Nocarb kakaós muffinpor
30 gr kókuszolaj
1,5 ek édesítő (1:4)
3,2 dl víz
Krém:
10 dkg datolya
ízlés szerint édesítő
3 dl kókusztej
kb 15 gr konjakliszt

Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit kikeverjük, majd egy 18x18 as szilikon formában megsütjük 180 fokon 25 perc alatt.
A datolyát turmix és botmixer segítségével pépesítjük (ilyenkor lehet hozzáadni 2-3 ek kókusztejet, vagy vizet), majd egy lábasba összekeverjük a többi alapanyaggal, ami a krémhez kell, majd megfőzzük.
Ha kihűlt a piskóta, akkor kettévágjuk és megtöltjük a krémmel.
Hagyjuk , hogy összeálljon.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése